Lemmikille.com - Maksutavat

Maksutavat

Nouto ja maksu käteisellä tai kortilla

Tilatut tuotteet noudetaan ja maksetaan Delivet Oy:n toimipisteessä (ei myymälä) Viilaajankatu 5:ssä, Lahdessa. Pankki- ja luottokortit sopivat maksuvälineeksi. Varmistathan soittamalla p. 010 3961800 ennen saapumista. Kulu 0 €.

Checkout - Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi turvallisesti kauppiaalle kaikkien pankkien maksupainikkeilla. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Toimituskulu 1-10 €.

Checkout - Jousto

JOUSTO on verkkokaupan mukavin maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Checkout - Collector Lasku ja Osamaksu

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, niin hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.
Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 2000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 48 kk. Nimellinen vuosikorko on 19,2 %.
Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan. Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 1,60 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.
Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa! Toimituskulu 1-10 € + mahdolliset korot. Lue Collector tuoteseloste

OP-verkkomaksu

Mikäli käytössäsi on Osuuspankin verkkomaksupalvelu, voit maksaa tilauksesi tilauksen yhteydessä verkkopankissasi. Tilaus toimitetaan pääsääntöisesti samana päivänä kirjattuna kirjeenä tai postipakettina. Toimituskulu 1-10 €.

Ennakkomaksu

Jos haluat maksaa tilaamasi tuotteet ennakkoon, voit maksaa tilauksesi mistä tahansa verkkopankista tai pankin konttorissa tilauksen yhteydessä saamasi laskun mukaan. Huomioi kuitenkin, että mikäli maksat jostain muusta pankista kuin Osuuspankista, suoritus näkyy tilillämme n. 1-3 vrk:n kuluttua ja lähetys tapahtuu vasta sitten. Tuotteet lähetetään joko kirjepostina, Kirjattuna kirjeenä (yli 10 € tilaukset) tai Posti 16:lla. Toimituskulu 1-10 €.

Postiennakko

Tuotteet lähetetään pääsääntöisesti tilauspäivänä (ennen klo 15 saapuneet tilaukset). Saapumisilmoitus tekstiviestillä tai kirjeenä. Maksu noudettaessa postista. Toimituskulu 4,50 - 13,50 €.

PayPal-maksu

Turvallinen ja maailman laajuinen PayPal-järjestelmä mahdollistaa kansainvälisten luottokorttien kuten Visan ja Mastercardin käytön. Voit maksaa myös omalta PayPal-tililtäsi jos sellainen on olemassa ja siellä on saldoa. Maksu kirjautuu välittömästi ja tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti tilauspäivänä. Toimituskulu 1-10 €.

Klikkaa tarjoukset
Mainos