Maksutavat

Nouto käteisellä tai korteilla

Tilatut tuotteet noudetaan Lahdesta, Delivet Oy:n varastomyymälästä osoitteesta Viilaajankatu 5. ma-to klo 9-16 - pyydämme soittamaan p. 010 3961801 ennen saapumista.
Maksu noudettaessa käteinen, pankki- ja luottokortit. Toimituskulu 0 €.

Paytrail -maksunvälityspalvelun tarjoamat maksuvaihtoehdot

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard - korteilla.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo ja MobilePay.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Paytrailin tarjoamat OP Lasku, Collector ja Joustoraha.

Tilisiirto ennakkoon

Saat tilauksen yhteydessä (ja sähköpostiin) ennakkolaskun, ja kun suoritus saapuu tilillemme, toimitamme tuotteet. Huomioi kuitenkin, että mikäli maksat jostain muusta pankista kuin Osuuspankista, suoritus näkyy tilillämme n. 1-3 vrk:n kuluttua.

Postiennakko (ei käytössä)

Postiennakolla maksaessasi tuotteet lähetetään antamaasi osoitteeseen pääsääntöisesti samana päivänä kuin tilaus on saapunut (varmimmin ennen klo 14 saapuneet tilaukset). Posti lähettää lähetyksen saapumisesta tiedon ja tuote maksetaan noudettaessa.
Postiennakon lisäkulua ei hyvitetä mahdollisessa asiakaspalautuksessa. Postiennakko-vaihtoehto jouduttu poistamaan lukuisten noutamattomien lähetysten takia.

PayPal-maksu

Turvallinen ja maailman laajuinen PayPal-järjestelmä mahdollistaa kansainvälisten luottokorttien kuten Visan ja Mastercardin käytön. Voit maksaa myös omalta PayPal-tililtäsi jos sellainen on olemassa ja siellä on saldoa. Maksu kirjautuu välittömästi ja tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti samana päivänä tilauksen saapumisesta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Lue Patrailin maksuehdot täältä.

Voit maksaa tilauksesi monin eri tavoin.
Jos tulee kysyttävää, soita ark 9-16
010 3961800

Lemmikille.com / Delivet Oy | Viilaajankatu 5, 15520 Lahti | P. 010 3961800 (ma-to 9-16) | Y1569430-8
| Yritysinfo | Toimitusehdot | Maksutavat | Ota yhteyttä | GDPR tietosuojalausunto