.: Kaikki teemat

Kissa

Kissat sulostuttavat monen ihmisen elämää. Jotkut pitävät niistä niiden itsenäisen luonteen takia ja jotkut eivät voi niitä juuri samasta syystä sietää.

Kissat ovat monesti nirsoja ja tappoihinsa piintyneitä. Ne kaipaavat huomiota osakseen, mutta usein myös täydellistä rauhaa. 

Kissa ei paljoa tarvitse: ruoka- ja vesikuppi, oma peti kenties, ja vessa riittävät useimmille.

Kissat löytävät nukkumapaikan usein itsekin, eivätkä ole kovin kranttuja niiden suhteen, mutta joissakin tapauksissa kannattaa kissalle hankkia ihan oma peti. 

Kantokoppaa tarvitaan aina, kun kissan kanssa lähdetään autoilemaan. Kissaa ei saa koskaan pitää ohjaamossa vapaana. Kantokoppa on kätevä hankinta myös silloin, jos liikut kissasi kanssa usein julkisissa liikennevälineissä. Kopassa kissa tuntee olonsa turvalliseksi varsinkin, jos se on siihen pennusta asti totutettu.

Suurin vaatimustaso kissoilla on yleensä ruoan ja vessan suhteen. Siitä, mihin kissa on tottunut, se ei hevillä luovu. Nykyajan kissanhiekat ovat erittäin imukykyisiä ja kissanvessat saa pysymään suhteellisen raikkaina säännöllisesti niitä siivoamalla. Jos kaipaat paremman tuoksuista kissanvessaa, kokeile kissanvessanraikastimia.

Kissanhiekkoja ja kuivikkeita on monenlaisia. Jos käytät paakkuuntumatonta kissanhiekkaa, kannattaa käyttää tämä tarjous hyväksi: Catokay-kissanhiekkaa puolen vuoden satsi!
Jos kissasi on mieltynyt pellettiin, kannattaa ehdottomasti harkita PeeWee-kissanvessoja. Niitä käyttämällä säästät pellettejä ja vessan päivittäinen puhdistaminen on äärimmäisen helppoa.

Jotta kissa ei tuhoaisi ympäristöään, se tarvitsee aktiviteetteja, leikkiä ja jotain, mitä raapia. Leluhiiret yms. saavat uuttaa tenhoa kissanminttukäsittelyllä. Kiipeily- ja raapimapuut tarjoavat kissalle molempia: lepoa ja leikkiä.

Jos kissasi yleiskunto on sairauden, vanhuuden tai tiineyden vuoksi heikentynyt, kokeile Kitzyme-yleiskuntotabletteja. Ne mm. parantavat ruokahalua, edistävät ihon ja turkin terveyttä ja vähentävät hermostuneisuutta.

.: Muut artikkelit teemasta lemmikki kotona

Kissan kiipeilypuu Cheetah

56.00 €

Catokay-kissanhiekka 6-pack

42.00 €

Kuljetuskori Atlas 20

38.00 €

Kuljetuskori Atlas 10

22.20 €