.: Kaikki teemat

Pimenevät illat

Illat pimenevät, ulkona on kylmää ja märkää. Ihmiset ja lemmikit viihtyvät entistä paremmin sisätiloissa ja kesän ja syksyn riemut ovat takanapäin. 

Me ihmiset tykkäämme käpertyä sohvalle torkkupeittojen alle, mihinkäs kissat ja koirat? Nyt on hyvä aika tarkistaa koirien ja kissojen pedit, puhdistaa tai uusia ne. Verkkokaupastamme löydät laadukkaita petejä ja makuualustoja, jos vanhat alkavat olla turhan huonossa kunnossa. Mikäli olemassa olevat pedit ovat muuten kunnossa, kannattaa irtotyynyt pestä, jos ne kestävät vesipesun. Muovi- ja rottinkiosien puhdistamiseen voit käyttää Bob Martinin desinfiointispraytä ja pehmusteiden puhdistukseen sopii Bob Martin Stain&Odour-spray, jonka avulla tekstiileistä saa pois hajuja ja tahroja.

Tähän aikaan vuodesta lemmikki on usein märkä, jos ei kurainenkin, ulkoa tullessa. Monien koirien turkki haisee erityisen pahalta märkänä ja jos hajuongelma kiusaa sinua, apu löytyy seuraavista tuotteista:

Bob Martin lemmikkipyyhkeet ovat kertakäyttöisiä pyyhkeitä, joilla koiran voi nopeasti pyyhkäistä sisälle tultaessa. Pyyhkeet poistavat likaa, irtonaisia karvoja ja hajuja ilman vettä tai huuhtelua.

Bob Martin Stay Fresh shampoosarja sopii kaikille koirille, myös usein toistuvaan pesuun. Ne ovat hellävaraisia, mutta tehokkaita shampoita ja suojaavat lemmikkisi ihoa kuivumiselta. Uuden teknologian ansiosta shampoot poistavat hajuja entistäkin tehokkaammin ja koirasi turkki pysyy raikkaana pidempään. 

Mikäli koirasi ei pidä vesipesusta, eikä nauti suihkuttelusta, kannattaa kokeilla turkkiin jätettävää Bob Martin No Rinse - vaahtopesua. Se puhdistaa, hoitaa ja raikastaa, mutta sitä ei tarvitse huuhdella pois: pyyhekuivaus riittää. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos laventeli tuoksuu mielestäsi paremmalle kuin märkä koira!

Kun vietetään paljon aikaa sisällä ja ulkoaktiviteetit jäävät vähäisemmiksi, lemmikille kannattaa muistaa tarjota ulkoleikkejä korvaavia sisäaktiviteetteja. Valikoimassamme on mm. uusia koirien älypelejä ja muistathan, että myös luun tms. pureskelu tarjoaa koirallesi ajanvietettä ja tekemistä pitkinä marraskuun iltoina! 

Kissaa voi viihdyttää leluilla ja leikkiä yhdessä sen kanssa. Varsinkin, jos kissasi on levoton öisin ja häiritsee untasi, kunnon leikkihetki iltasella usein auttaa asiaa. Myös raapima- ja kiipeilypuut ovat niiden suuria suosikkeja.

Jos heijastinasiat eivät ole vielä kunnossa, käy katsomassa uudet, huippuhienot, mutta myös huippuedulliset LED-pantamme.

.: Muut artikkelit teemasta Lemmikki kotona

LED-kaulapanta M 40-48 cm

10.00 €

LED-kaulapanta L 48-51 cm

10.00 €

LED-kaulapanta XL 52-60 cm

10.00 €

LED-kaulapanta S 35-45 cm

10.00 €

ID-kapseli osoitteelle metallia

2.00 €

Glow Heijastinliivi S, oranssi

6.90 €

Heijastinliivi, keltainen S

5.90 €

Glow Vilkkuvaljaat S 50-65 cm

24.90 €

Tahranpoistoaine Stain&Odour 500ml

7.00 €