Kevät on jo ovella! | Lemmikille.com

Tassu Kaikki teemat

Kevät on jo ovella!

Ihanaa! Kevät on jo ihan ovella. Päivällä aurinko lämmittää mukavasti, linnut livertävät ja vesi tippuu räystäistä. Aamut ovat jo valoisia, vaikka illalla on pimeää ja yöllä kylmää.

Kevään vaihtelevat lämpötilat asettavat omat haasteensa koiran kanssa ulkoiluun. Päivällä loska ja kura lentää, illalla ja aamulla tiet ja kadut saattavat olla petollisen liukkaita.

VETÄVÄ?
Vetävä koira on erityisen harmillinen liukkailla keleillä. Se voi olla jopa vaarallinen lenkkikaveri.

Jos koira vetää hihnassa, lue vinkkejä tilanteen parantamiseen täältä: http://www.lemmikille.com/ongelmat.php?art=48

Maaliskuussa tarjouksessa olevat Karlie-kuonopannat ovat helppoja käyttää minkä tahansa kaulapannan tai valjaiden kanssa. Muista kuitenkin, että Flexin kanssa niitä ei saa käyttää. Flexin käyttöä ei muutenkaan suositella vetävää koiraa ulkoilutettaessa.

Lue kuonopannasta lisää täältä: http://www.lemmikille.com/tuotesivu.php?artno=23007

KURAINEN, MÄRKÄ, HAISEVA?
Sellainenhan se koira monasti on kun tullaan kevään kuraisilta ja loskaisilta lenkeiltä.

Bob Martinin uudessa shampoosarjassa on hajua poistava ja poissa pitävä ominaisuus.

Stay Fresh Original sopii kaikille koirille
Stay Fresh Medicated koirille, joilla on kuiva iho 
Stay Fresh 2in1 pitkälle turkille.

Jos et halua pestä koiraasi vedellä voit käyttää turkkiin suihkutettava vaahtopesua, joka puhdistaa, hoitaa ja raikastaa, mutta jota ei tarvitse huuhdella pois: pyyhekuivaus riittää! Stay Fresh No rinse vaahtopesu tuoksuu miedosti laventelille ja se myös rauhoittaa ja rentouttaa koiraa.

Joskus on tarve todella nopealle siistimiselle: kyläreissulla tai muuten vain kiireessä. Silloin lemmikkipyyhkeet ovat käteviä. Kostea pyyhe poistaa irtolian, irtokarvan ja hajut. Niitä kannattaa pitää mukana vaikka autossakin!

TALVIKARVA VAIHTUU KESÄKARVAAN
Niin ihmiset kuin lemmikitkin vaihtavat kevyempään vaatetukseen. Kissoilla ja koirilla se tarkoittaa talvikarvan lähtöä ja sitähän on sitten joka paikassa. Jos et ole vielä hankkinut Furminaattoria, tee se nyt: koti pysyy siistinä ja lemmikkisi nauttii käsittelystä.

Oikein mukavaa kevään odotusta kaikille!

Tassu Muut artikkelit teemasta kevät