.: Kaikki teemat

Syksy tuli!

Vaikka hyviä ulkoilukelejä ja aurinkoisia päiviä vielä riittääkin, sisällä vietetty aika lisääntyy koko ajan ja on aika tarkistaa, että pesä on kunnossa.

PEDIT

Oma nukkuma- ja loikoilupaikka on tärkeä niin kissalle kuin koirallekin. Ne eivät välitä, vaikka sänky olisi rikkinäinen tai ei sovi muuhun sisustukseen. Eivät ne osaa valittaa likaisuudesta tai hajustakaan, mutta kannattaa kaikkien vuoksi tarkistaa, että makuupaikat ovat kunnossa.

Petiä valitessa on tärkeää valita oikea koko. Jotkut kissat ja koirat nukkuvat mielellään turvallisessa, hieman ahtaankin oloisessa pesässä, jotkut taas retkottavat selällään täydessä pituudessaan. Kumpaa sorttia sinun lemmikkisi on? Monet kissat kaipaavat katonkin päänsä päälle!

Helppohoitoisuus ja pestävyys ovat tärkeitä tulevan käyttömukavuuden kannalta. Irrotettavat päälliset ja tyynyt tai kokonaan konepestävät pedit ovat helppohoitoisimpia. Jos lemmikkisi on pentu tai muuten vain innokas järsijä, kannattaa välttää rottinkisänkyjä: niistä irtoaa helposti pieniä tikkuja.

Pesunkestävät pedit kannattaa pestä aina, kun ne rupeavat näyttämään tai tuoksumaan likaisilta. Tahrojen poistoon sopii esim. Bob Martinin Stain&Odour, joka poistaa tahrat ja hajut. Muovisten kaukalopetien pudistus käy kätevästi vedellä ja loppusilauksen voi tehdä Bob Martinin Desifectant-suihkeella. Sillä voi desinfioida pedit, lelut, hiekkalaatikot ym. lemmikkitarvikkeet helposti ja turvallisesti.


Spice Pods koko 35 x 56 cm - 50% 


Spice Pods Koko 42 x 75 cm - 58% 

Täältä löydät kaikki valikoimamme pedit ja makuualustat

PUNKKIKARKOTTEET

Punkkituotteidenkaan tilaaminen ei ole nyt syyskuussa turhanaikaista: vaikka kesä kääntyi jo syksyyn, se ei hidasta aluskasvillisuuden seassa viihtyviä punkkeja. Syksy on borrelioosia ja puutiaisaivokuumetta levittäville punkeille kaikkein aktiivisinta aikaa. Lemmikin ihossa punkit ovat ikäviä ja kulkeutuvat helposti asuintiloihin ja saattavat tartuttaa ihmisiin näitä ikäviä ja vakavia tauteja.

Mikäli tilaat ampulleja, avaamattomat ampullit säilyvät hyvin ensi kevääseen.
Katso tästä kaikki punkkipannat ja muut punkinkarkoitustuotteet

.: Muut artikkelit teemasta Kissan ja koiran nukkuminen

PUNKKIKARKOTE kissalle SPOT-ON

-50%
9.95 €

Tahranpoistoaine Stain&Odour 500ml

7.00 €