.: Kaikki teemat

Kissakuukausi

Kissat ovat helppohoitoisia lemmikkejä joiden kanssa pääsee alkunn melko vähäisilläkin varusteilla. Oikeastaan ainoat välttämättömät tarvikkeet ovat kissan omat kupit ja wc.
Kissat ovat persoonallisuuksia ja eri ikäkausina tarpeet ja mieltymykset vaihtelevat. Pennut leikkivät millä tahansa, jotkut nauttivat erityisen paljon kiipeilemisestä, jotkut taas terottavat kynsiään melkein loputtomiin...

Kissavessat
Ilman kissavessaa ei pärjää kukaan. Ennen kuin hankkii vessan, kannattaa miettiä mihin sen sijoittaa: paikan tulisi olla rauhallinen ja helposti siivottavissa. Jos taloudessa on koira tai pieniä lapsia, katollinen vessa voi olla se kaikkein viisain hankinta.

Jos päätyy pellettivessaan, PeeWee-kissanvessoista löytyy perinteisen mallin ohella myös hieman pienempi ja matalampi versio, sekä katollinen vessa.

PeeWee Ecobasic  PeeWee EcoTop

Jos taloudessa on useita kissoja, myös kissanvessalta vaaditaan enemmän. Makar-vessat ovat erittäin suuria ja niissäkin voi valita joko katollisen tai avonaisen version.

Makar deodorisoitu kissa-wc  Makar XXL Luxus-kissawc 


Kiipeilypuut
Useimmat kissat rakastavat kiipeilypuita: niiden tasoilta on hyvä tähystellä ympäristöä, pesässä on mukava nukkua aivan rauhassa ja pylväisiin saa teroitella kynsiään. Valikoimastamme löytyy eri kokoisia vaihtoehtoja; valitse niistä omaan kotiisi sopivin!

Raapimapuu Bella 

Lisäravinteet
Useimmat kissat saavat riittävästi ravinteita omasta ruoastaan, mutta joskus on tarvetta lisäravinteillekin. Kun kissa ikääntyy, on topilaana, tiineenä tai imettää, saattaa lisävitamiineille olla käyttöä.

Kitzyme sisältää kissan tarvitseman päivittäisen annokseen vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka ovat tärkeitä kissan kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Kitzyme-lisäravinteet parantavat lemmikkisi ruokahalua, edistävät sen ihon ja turkin hyvinvointia ja terveyttä, edistävät maksan ja munuaisten normaalia toimintaa ja vähentävät hermostuneisuutta.

Kitzyme 300

Siivous
Vaikka kissa on itsessään siisti eläin, voi lemmikistä aiheutua pientä sotkuakin... Jokainen kissanomistaja tietää, että ainakin tiettyinä vuodenaikoina kissankarvaa tuppaa olemaan vähän joka paikassa, eikä kissanpissakaan niin hyvältä tuoksu.

Furminaattorin käyttö vähentää irtokarvan määrää kotona ja useimmat kissat nauttivat turkin siistimisestä.

Furminator Cat 

Jos tuntuu, että kissavessa joskus tuoksahtaa, kuivikkeen sekaan voi ripotella Stay Fresh-raikastinjauhetta, joka sitoo itseensä pahoja hajuja ja tappaa bakteereja.
Baby Soft Laventeli 

Siivouksessa, mm. kissanvessan, nukkumapaikan ja kiipeilypuun puhdistuksessa, hyvänä apuna ovat monikäyttöiset Bob Martin desinfiointispray ja hajuja ja tahroja poistava BM Stain & Odour-spray.

Desinfiointispray  Stain & Odour hajunpoistoaine 

Lelut
Kissa juoksee toki paperitollonkin perässä, mutta valikoimastamme löydät pallot, hiiret ja huiskut ja huikean hauskan Cat´s Meow-leikkivälineen.

Cat´s Meow 


Mukavaa loppukesää kaikille kissojen ja koirien emännille ja isännille!

.: Muut artikkelit teemasta Lemmikki kotona

Premium PrimaCat kissankuppi lila

4.80 €

Premium PrimaCat kissankuppi vihreä

4.80 €

Tahranpoistoaine Stain&Odour 500ml

7.00 €