.: Kaikki teemat

Nyt se on sitten ihan kalenterinkin mukaan KESÄ!

Koko toukokuun olemme saaneet nauttia hellekeleistä, toivottavasti hyvät ilmat jatkuvat tästä eteenpäinkin.

Kun olet lemmikkisi kanssa liikkeellä, muistathan tarjota sille riittävän usein raikasta vettä ja vilvoittelua. Koiran autoon jättämisestä on puhuttu taas paljon tänä keväänä, eli ei siitä sen enempää, uskomme että te, hyvät asiakkaamme, tämän asian muistatte.

Tarjoukset kannattaa käydä katsomassa, siellä on mm. Flexejä edulliseen hintaan. Myös jokakesäinen hittituote, Vetzyme tervashampoo (http://www.lemmikille.com/tuotesivu.php?artno=457101&tuote=tervashampoo-vetzyme-250-ml), on 50 % alennuksessa. Suosittelemme sitä karvaturreille, jotka pitävät uimisesta. Se on antiseptinen ja vähentää ihon kutiamista:
"Meillä suurkulutetaan tätä shampoota karvanvaihdon aikaan ja kesällä, koska leonbergimme rakastaa uimista ja pelkään, että kostea ja likainen turkki hautoo ihoa. Paljosta uimisesta huolimatta iho on kesäisin hyvässä kunnossa eikä turkki haise." Jaana P.

Ja sitten kauniiksi lopuksi ne punkit...

Uutuutena valikoimassamme ovat Bob Martinin Spot On -punkkitipat, jotka sisältävät dimetikonia ja ovat myrkyttömiä.

Mitä dimetikoni on?
Polydimetyylisiloksaani (PDMS), eli dimetikoni, on eniten käytetty piipohjainen orgaaninen polymeeri, joka on tunnettu ainutlaatuisista reologisista minaisuuksistaan. Sitä käytetään mm. piilolinssien, lääketieteellisten välineiden, shampoiden (dimetikoni tekee hiukset liukkaiksi ja kiiltäviksi), tilkitsemisaineiden, liukastevoiteiden ja kuumankestävien tiilien valmistuksessa. PDMS on optisesti kirkasta ja sen on todettu olevan myös kemiallisesti inerttiä, myrkytöntä ja syttymätöntä.

Mihin sen teho perustuu?
Valmisteen ainutlaatuinen koostumus "liimaa" kirput ja punkit liikuntakyvyttömiksi ja tukkii kirppujen ja punkkien hengitysaukot. Dimetikoni tehoaa punkkeihin ja kirppuihin niiden kaikssa kehitysvaiheissa. Aine ei tahmaa lemmikkisi turkkia, päin vastoin hoitaa sitä ja antaa turkille hienon kiillon. Näistä linkeistä löydät sopivan tuotteen omalle kissallesi tai koirallesi:

Spot On Pienet koirat
 

Spot On Suuret koiratSpot on KissatValikoimastamme löydät myös Symppis -punkkipannat ja tipat.
Koko tuoteryhmä

Kesällä tulee myös matkailtua lemmikkien kanssa. Jotta matka sujuisi turvallisesti, muista seuraavt pienet, mutta tärkeät ohjeet:
-Ainakin suuremmat koirat tulisi kuljettaa auton avoimessa, matkustamoon yhteydessä olevassa tavaratilassa, joka on erotettu matkustamosta turvaverkolla tai –kaltereilla.
-Koirat ja kissat voivat autoilla myös kuljetushäkissä tai turvavyössä.
Hyvä turvavyö on leveänauhainen ja valjasmallinen. Silloin se jakaa törmäysvoiman kohdistumista laajoille alueille ja koiran mahdollisuudet selviytyä kolarista ovat paremmat. Valikoimastamme löydät korkealuokkaiset Karlie-turvavyöt kaiken kokoisille koirille. Valjasta voi käyttää myös tauoilla taluttimen kanssa normaalin koiravaljaan tapaan. Turvavyö on hyvä hankinta etenkin silloin, kun autosi on pieni tai koirasi kulkee usein muitten autoissa, eikä turvaverkon asentaminen tai kuljetushäkin hankkiminen ole mahdollista tai järkevää.
Muistathan pitää koiran kanssa ruoka-, juoma ja jaloittelutuokioita pidemmillä matkoilla ja raikasta vettä saatavilla myös matkan aikana. Matkajuomapullo on kätevä tähän tarkoitukseen.
Ruokailu- ja juomatarvikkeet koiran kanssa automatkalle TÄÄLTÄ

Turvavyöt ja autokalterit TÄÄLLÄ

Kissan kanssa kulkemiseen tuotteet TÄÄLLÄ

Lemmikille.comin väki toivottaa mukavia ja turvallisia kesäretkiä teille kaikille!

.: Muut artikkelit teemasta Punkit

Elektroninen Punkkipanta

15.20 €

KARKOTEPANTA Symppis S-M 60cm

-50%
6.25 €

Symppis punkkikarkote koiralle SPOT-ON

-50%
9.70 €

2 x PeeWee pellettivessa

70.00 €

Tick Key punkinpoistaja

6.80 €