.: Kaikki teemat

ELOKUU, PALUU ARKEEN...


Koulut ja työt ovat alkaneet, villit ja vapaat kesälaitumet ovat taas taakse jäänyttä elämää melkein vuodeksi. Mutta - kesä jatkuu ja ilmatkin ovat lämpimät yleensä tuonne ihan syyskuun loppuun asti.

Mökillä ovat saaneet koirat, isännät ja emännät temmeltää vapaasti pihamaalla vaikka koko päivän ja nyt, varsinkin kerrostalokoirat, voivat olla hieman ihmeissään miksi pitääkin kököttää sisällä kaiket päivät. Pitkät lenkit, vaikkapa pyöräillen, ja käynnit koirapuistossa piristävät viikkoa mukavasti!

Koiran kanssa pyöräillessä on tärkeää muistaa oman ja koiran turvallisuuden lisäksi myös muiden turvallisuus. Apuvälineet turvallisille retkille löydät täältä: Pyöräilytarvikkeet

Jos et ole aiemmin käynyt koirapuistossa, lue artikkeli "Koirapuistoetiketti". Kirjoituksessa käydään läpi yleiset perussäännöt ja käytännöt joilla koirapuistokäynnistä tulee kaikille osapuolille mukava kokemus.
Mm. "Tassut kartalla" -sivustolta löydät helposti paikkakuntasi koirapuistot ja uimapaikat.

Pitkät, lämpimät syksyt ovat aiheuttaneet punkkikauden pitenemisen. Muistathan tarkistaa, että lemmikkisi punkkisuoja on edelleen voimassa! Bob Martinin myrkyttömät, dimetikonin tehoon perustuvat tipat ja suihkeet saat nyt tarjoushintaan. Suihketta suosittelemme erityisesti perheisiin, joissa on useampia lemmikkejä, kissoja ja koiria tai koiria, jotka viihtyvät vedessä. Suihke sopii kissoille ja koirille, sillä voi myös suojata lemmikkipedin tai pihakeinun pehmusteet! Lue lisää täältä: Bob Martin Clear Spray

Punkkitipat kissoille
Punkinestotuotteet koirille

Elokuun tarjouksina ovat edelleen Vetzymen tervashampoo, jota suosittelemme paljon uiville koirille, koirille, joilla on paksu turkki tai kuiva iho. Nyt myydään pois loput Hurtan Lifeguard -pelastusliivit. Käy katsomassa, löytyykö sinun lemmikillesi vielä sopivaa kokoa!

Tarjoustuotteista löytyy myös mm. flexejä. Kaikki tarjoustuotteemme näet tästä: TARJOUKSET

Mukavaa kesän jatkoa kaikille ja tervetuloa ostoksille!

.: Muut artikkelit teemasta Lemmikki kotona

Hurtta Lifeguard pelastusliivi 0-5 kg

45.20 €

Hurtta Lifeguard pelastusliivi 5-10 kg

49.20 €

Hurtta Lifeguard pelastusliivi 10-20 kg

71.00 €

Hurtta Lifeguard pelastusliivi 20-40 kg

76.00 €

Pelastusliivi Hurtta 0-5 kg

-50%
18.90 €