Tassu Kaikki teemat

Lintujen ja muiden haittaeläinten karkotus ultraäänellä

Artikkelikuva

Ultraääni eläin-karkottimet ovat suosittuja kotiomistajien keskuudessa. Sitä pidetään ympäristöystävällisenä ja siistinä ratkaisuna ajaa kiusalliset eläimet, mm. linnut pois. Asennettuasi sen, oikealla asennuksella ja sijoittamisella laitteiden tulisi estää lintuja laskeutumasta nurmikollesi tai alueellesi. Mutta mikä on lintujen ultraääni karkotin ja toimiiko se?

MITEN ULTRAÄÄNI-KARKOTIN TOIMII? Ultraäänikarkottimet käyttävät ultrakorkeaa ääntä, joka ärsyttää eläimiä, mukaan lukien linnut. Nämä laitteet tuottavat ultraääniääntä, jota ihmiset eivät kuule. Tämä tarkoittaa, että voit ajaa linnut pois häiritsemättä naapureitasi.

Se voi vaikuttaa myös jyrsijöihin, oraviin ja muihin tuholaisiin kuten myös kissoihin ja koiriin. Huomaa siis, että jos sinulla on esim. lintuja, koiria tai kissoja lemmikkeinä, joihin ääni voi vaikuttaa, ultraäänikarkotin ei ehkä ole oikea valinta.

Suurin osa näistä laitteista käyttää aurinkoenergiaa, kun taas toiset on varustettu pitkäikäisillä akkuilla, jotka on ladattava kerrallaan. Parasta on valita sellainen, joka ei vaadi säännöllistä ylläpitoa varmistaaksesi, että omaisuutesi on suojattu koko päivän.

Toimiiko ultraääni lintuihin? Kyllä, sen pitäisi. Vastaus tähän riippuu kuitenkin myös yksittäisten laitteiden pelotetekniikasta. Varmista, että ostamasi on kokeiltu ja testattu toimimaan ulkona.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS JA HUMAANISUUS
Sen sijaan, että käytät pelotegeelejä ja muita kemikaaleja estääkseen lintuja pesimästä tai oravia asumassa kiinteistössäsi, voit käyttää sen sijaan ultraäänilaitteita. Nämä ovat ympäristöystävällisiä, eivätkä pilaa pihaasi, kuten kemialliset ratkaisut.

Monet asunnonomistajat käyttävät geeli- tai tahnapesuaineita, jotka puolestaan ​​tarttuvat linnun höyheniin. Tämä voi vaikuttaa heidän lentoonsa ja johtaa kuolemaan. Ja koska jotkut linnut ovat lain suojaamia, on parasta käyttää lintuongelmaan inhimillistä ratkaisua.

Ääni ärsyttää lintuja, mutta se ei vahingoita niitä millään tavalla.

PITKÄKESTOINEN
Toisin kuin pöllöpatsaat ja kiiltävät nauhat, ultraäänikarkottimet kestävät kauan, jos niitä ylläpidetään hyvin. Kun laite on asennettu, ei tarvitse tehdä juuri mitään. Varmista vain, että karkotin on vesitiivis ja valmistettu ulkokäyttöön.

RAKENNE JA TOIMINTA
Karkottimen tulisi olla sopiva ulkokäyttöön. Se tarkoittaa, että yksikkö kestää sateen, auringonvalon ja muut ulkoilmaelementit.

Useimmat ulkona käytettävät karkottimet ovat liikeaktivoitavia. Kun liiketunnistin havaitsee liikkeen, se lähettää äänen. On parasta sijoittaa tämä paikalle, jolla on vähiten kulkua, jotta anturi ei reagoi ohikulkijoihin ja muihin tyypillisiin liikkeisiin kiinteistössäsi.

KATTAVA SUOJA
Laite karkottaa ohjaa oravia, peuroja, jyrsijöitä, hyönteisiä, lintuja ja pesukarhuja. Näin hoituu monta ongelmaa samalla laitteella.

VIHREÄÄ ENERGIAA
Suosittelemme aurinkoenergialla toimivaa; se latautuu ja toimii päivän aikana ja toimii sitten akkutilassa yöllä. Tällä tavalla sinun ei tarvitse kytkeä sitä pistorasiaan tai vaihtaa paristoja muutaman viikon välein.

TÄYDENNÄ SUOJAA MUILLA MENETELMILLÄ
Sen lisäksi, että käytät ultraäänikarkotinta, kannattaa käyttää myös muita menetelmiä, kuten kiiltäviä CD-levyjä, valehaukkoja, VHS-nauhaa tai vastaavia. Tämä täydentää ultraäänilaitetta. Lisäksi edellä mainitut tarjoavat muunnelmia pelotteiksi. Se estää lintuja, erityisesti kyyhkysiä, tottumasta pelotteisiin.

Huomaa, että sinun tulisi asentaa ultraäänilaite ja muut pelotteet ennen lintukautta. On paljon helpompaa pitää linnut poissa, jos ne eivät ole tottuneet alueeseesi.

MUUTA HUOMIOITAVAA
Vaikka ultraäänikarkottimet toimivat, jotkut linnut ovat riittävän rohkeita kestämään tai välttämään sen vaikutuksia. Poista mahdolliset lintuja houkuttavat asiat.

Tassu Muut artikkelit teemasta Kesä

Lue artikkeli aiheesta Lintujen ja muiden haittaeläinten karkotus ultraäänellä

Lemmikille.com / Delivet Oy | Viilaajankatu 5, 15520 Lahti | P. 010 3961800 (ma-to 9-16) | Y1569430-8
| Yritysinfo | Toimitusehdot | Maksutavat | Ota yhteyttä | GDPR tietosuojalausunto