Tassu Kaikki teemat

Hyvää alkanutta elokuuta!

Artikkelikuva

Kesälomat alkavat olla vietetyt ja töiden, koulujen ja harrastusten aloittaminen on taas ajankohtaista. Oletko ajatellut aloittaa uuden harrastuksen lemmikkisi kanssa? Sivustoltamme löydät tietoa erilaisista koiran kanssa harrastettavista lajeista, mm. näistä:

"Jos sinulla on koira, joka kaipaa sekä liikuntaa, että älyllisiä haasteita, agility voisi olla teille hyvä harrastus!"
Lue lisää: Agility

"Tottelevaisuuskoulutusta, tokoa, voi harrastaa minkä tahansa koiran kanssa. Halutessaan tokoa voi harrastaa vaikka ihan omalla pihalla, mutta monilla paikkakunnilla järjestetään myös kursseja ja koulutusta."
Lue lisää: TOKO

"Rally-toko on hieman rennompi versio varsinaisesta tokosta. Se on yhdistelmä tottelevaisuuskoulutusta, koiratanssia ja agilityä. Sen tarkoitus on opettaa koiralle hyvää ja hallittua käyttäytymistä kotona, yleisillä paikoilla sekä muiden koirien läheisyydessä. Myös rally-tokoa voi harrastaa kotioloissakin."
Lue lisää: Rally-toko

"Onko koirasi seurallinen ja lempeä? Tuleeko se juttuun kaikkien kanssa? Pärjääkö se hyvin uusissa tilanteissa ja erilaisissa ympäristöissä? Onko se rohkea ja avoin? Onko se tottelevainen ja hyvätapainen? Jos vastasit "kyllä" kaikkiin kohtiin, koirasi voisi sopia kaverikoiraksi!"
Lue lisää: Kaverikoira

Punkit
Punkkikausi jatkuu pakkasiin asti, eli varsinkin Etelä-Suomessa niitä saattaa esiintyä vuoden ympäri mikäli kunnon pakkastalvea ei tule. Jos et syystä tai toisesta halua/voi käyttää punkkikarkotteita lemmikilläsi, punkkisyyni on syytä tehdä joka ilta. Valikoimastamme löydät edulliset punkkipihdit joita on syytä pitää kaikkien ulkoilutakkien taskuissa - muuten ne ovat aina sen "väärän" takin taskussa... Lemmikin punkkipinseteillä voi punkit toki poistaa myös ihmisen ihosta.

Tilaa tästä: Punkkipinsetit

Hirvikärpäset
Sienestäjien ja marjastajien riesana ovat myös hirvikärpäset. EYENIMAL Elektroninen kirppukampa kerää ulkoloiset ja poistaa samalla pahaa hajua ja saa turkin kiiltämään! Tällä kammalla voi käydä läpi myös omat hiukset jos tuntuu, että hirvikärpäsiä niiden sekaan on eksynyt!

Tilaa tästä: Elektroninen kirppukampa

Koirapuistot
Monella on nyt nuori koira joka ei ole vielä vieraillut esim. koirapuistossa. Ne ovat paikkoja joissa lemmikkisi saa temmeltää lajitoveriensa kanssa, kannattaa mennä tutustumaan! Koirapuistossa on kuitenkin sääntöjä joita on noudatettava jotta kaikilla olisi mukavaa.

Aiheesta voit lukea lisää täältä: Koirapuistoetiketti.

Sinun ja koirasi turvallisuus ulkoillessa
Koiraturva-suihke on tarkoitettu tilanteisiin joissa koirasi, tai oma turvallisuutesi, on uhattuna vieraan koiran hyökätessä. Suihkeen vaikuttava aine on menthol, joka ei vahingoita vierasta koiraa, mutta vaikuttaa sen tunto- ja hajuaistiin niin, että koiran on keskeytettävä hyökkäys. Jo pelkkä suihke taskussa antaa sinulle turvallisuudentunnetta ja voit ulkoiluttaa koiraasi rauhallisin mielin ja rentoutuneesti. Kannattaa muistaa, että oma mielialasi vaikuttaa myös koirasi käytökseen!

Tilaa tästä: Koiraturva -suihke

Ja vielä lopuksi: jos lemmikkisi kärsii lievästä eroahdistuksesta loman jälkeen, kannattaa kokeilla Vetxymen Stay Calm -ravintoöljyä. Stay Calmin sisältämät kamomilla, inkivääri ja valeriaana rauhoittavat lemmikkiäsi luonnollisella ja turvallisella tavalla. Muiden Vetzyme-rasvahappovalmisteiden tapaan se sisältää myös runsaasti A- ja D-vitamiineja.

Tilaa tästä: Stay Calm

Mukavaa (lämpimäksi luvattua) elokuuta!

Tassu Muut artikkelit teemasta Kesä

Aiheeen tuotteita

Turvakerroin Koiraturva

Turvakerroin Koiraturva
33.50
◉ Heti varastosta

Lue artikkeli aiheesta Hyvää alkanutta elokuuta!

Lemmikille.com / Delivet Oy | Viilaajankatu 5, 15520 Lahti | P. 010 3961800 (ma-to 9-16) | Y1569430-8
| Yritysinfo | Toimitusehdot | Maksutavat | Ota yhteyttä | GDPR tietosuojalausunto