Tassu Kaikki teemat

Miksi puupelletti on hyvä kissanhiekka

Puupelletti on yksi suosituimmista vaihtoehdoista kissanhiekan valmistuksessa. Puupelletit valmistetaan usein männystä tai havupuusta, ja niitä käytetään yleensä kuivikkeena eläinten häkkien pohjalla. Puupellettihiekka on ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä se on biologisesti hajoavaa ja sen voi kompostoida.

Puupelletti on erityisesti suunniteltu imeämään kosteutta ja estämään hajujen leviämistä. Kun kissa käyttää kissanhiekkaa, puupelletit hajoavat ja muuttuvat hienoksi sahanpuruksi. Tämä helpottaa hiekan vaihtamista ja tekee siitä ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon kuin perinteiset kissanhiekat.

Puupelletti on myös erittäin helppo käsitellä, sillä se ei tartu kissan tassuihin tai leviä ympäri asuntoa. Lisäksi kissanomistajat ovat raportoineet, että puupelletti on erittäin tehokas estämään hajujen leviämistä.

Vaikka puupelletti on yleensä hieman kalliimpaa kuin perinteiset kissanhiekat, sen ympäristöystävälliset ominaisuudet ja tehokkuus tekevät siitä harkitsemisen arvoisen vaihtoehdon. Puupelletti tuoksuu miedosti männylle.

Puupelletti ei ehkä heti kelpaa kaikille kissoille. Joillakin kissoilla voi olla herkempiä tassuja, ja puupelletti saattaa ottaa hieman aikaa, että kissa tottuu siihen. Myös kissan persoonallisuus voi vaikuttaa siihen, miten se suhtautuu uuteen kissanhiekkaan. Useimmat kissat kuitenkin oppivat käyttämään sitä nopeasti.

Tassu Muut artikkelit teemasta Yleistä kissoista

Aiheeen tuotteita

Catokay-kissanhiekka 1.5 Kg

Catokay-kissanhiekka 1.5 Kg
6.80
◉ Heti varastosta

3 x PeeWee -pelletti 5 l

3 x PeeWee -pelletti 5 l
15.00
◉ 2-3 vkoa
-17%

Ultimate Kissanhiekka 4 L

Ultimate Kissanhiekka 4 L
10.50
◉ Heti varastosta

Catokay-kissanhiekka 6-pack

Catokay-kissanhiekka 6-pack
42.00
◉ Heti varastosta
-14%

Lue artikkeli aiheesta Miksi puupelletti on hyvä kissanhiekka

Lemmikille.com / Delivet Oy | Viilaajankatu 5, 15520 Lahti | P. 010 3961800 (ma-to 9-16) | Y1569430-8
| Yritysinfo | Toimitusehdot | Maksutavat | Ota yhteyttä | GDPR tietosuojalausunto