Tassu Kaikki teemat

Pentu tulee taloon

Artikkelikuva

Ihanaa! Kauan kaivattu, suloinen karvapallo on kotona ja aiheuttaa todennäköisesti pienen mullistuksen huushollissa: uusia tarvikkeita ilmestyy mm. naulakkoon ja lääkekaappiin, lattioilla on vesikuppia, ruokakuppia, pissa-alustoja, leluja ja joskus epämääräistä silppuakin.

Ihmiset käyttäytyvät kummallisesti: konttaavat pitkin lattioita ja lepertelevät kuin heikkopäiset.

Mikään ei kai ole niin hauska kuin leikkivä kissan- tai koiranpentu, eikä mikään ole niin suloinen, lämmin ja pehmeä kuin nukkuva eläinlapsi.

Jos olet vasta suunnittelemassa pennun hankintaa, lue juttu täältä:

Jos pentu on jo tullut kotiin, tai tulossa pian, lue tästä vinkit perustarvikkeista, jotka kannattaa hankkia kotiin heti alkuvaiheessa.

Erityisesti pennut pitävät pureskelemisesta. Ikeniä kutittaa, kun hampaita tulee ja muutenkin se on mukavaa ajanvietettä. Jos hampaat meinaavat upota vääriin paikkoihin, suihkauta kohteeseen karvaan makuista, mutta täysin turvallista Puppy Chew Stopia. Kun pentua kielletään pureskelemasta esim. kenkää tai tyynynkulmaa, kannattaa sille antaa tilalle jotain sallittua, esim. Dog&Co:n vanilijan makuinen puruluu

Pentu kannattaa totuttaa erilaisiin hoitotoimenpiteisiin heti alusta asti. Hellävaraisella Bob Martin pentu-shampoolla on turvallista aloittaa pesuharjoitukset, oli kyse sitten kissan- tai koiranpennusta. Kynsien leikkaaminen on myös hyvä opetella heti alkumetreillä. Ferplastin giljotiini-mallinen kynsileikkuri sopii kaiken kokoisten koirien kynsien leikkaamiseen.

Kissanpennut ovat yleensä sisäsiistejä uuteen kotiin tullessaan, koiranpennun kanssa se pitää opetella. Kissoille hiekkalaatikon puhtaus on tärkeää. Bob Martinin kissanvessanraikastimet auttavat pitämään laatikon hygieenisempänä ja hajuttomana. Koiranpennun sisäsiisteyskasvatuksessa on apua vuotosuojatuista ja imukykyisistä Bob Martin harjoitusalustoista. Jos ja kun liruja kuitenkin, ainakin aluksi, saattaa tulla vääriin paikkoihin, hajut ja tahrat on helppo puhdistaa Bob Martin Stain & Odourilla.

Koiran sisäsiisteydestä ja siihen liittyvistä asioista voit lukea lisää tästä.

Tassu Muut artikkelit teemasta Lemmikki kotona

Aiheeen tuotteita

Trixie pentusetti

Trixie pentusetti
11.70
◉ Heti varastosta

Köysilelu 18 cm

Köysilelu 18 cm
2.60
◉ Heti varastosta

Rosewood Lämpötyyny

Rosewood Lämpötyyny
7.40
◉ Heti varastosta

BM Pennun harjoitusalustat 14 kpl

BM Pennun harjoitusalustat 14 kpl
14.70
◉ Heti varastosta

Dog&Co vanilijan makuinen puruluu

Dog&Co vanilijan makuinen puruluu
7.20
◉ Heti varastosta

Bob Martin Puppy Shampoo 300 ml

Bob Martin Puppy Shampoo 300 ml
7.70
◉ Heti varastosta

Lue artikkeli aiheesta Pentu tulee taloon

Lemmikille.com / Delivet Oy | Viilaajankatu 5, 15520 Lahti | P. 010 3961800 (ma-to 9-16) | Y1569430-8
| Yritysinfo | Toimitusehdot | Maksutavat | Ota yhteyttä | GDPR tietosuojalausunto