Tassu Kaikki teemat

Kevät on jo ovella!

Artikkelikuva

Kevät on hyvässä vauhdissa ja on saatu nauttia jo kovinkin lämpimistä keleistä. Korona-virus on pitänyt meistä monet kotosalla, mutta onneksi ulkoilu on sallittu ja koiran kanssa on mukava käydä vähän pidemmilläkin lenkeillä valoisina kevätiltoina.

Kuralätäköt ja hiekkaiset lumipenkat houkuttelevat lemmikkiä nuuskimaan lumen alta paljastuvia, uusia tuoksuja ja kotiin tullessa sitten ollaan sen näköisiäkin.

Joskus lenkille tai koirapuistoon on lähdetty autolla, eikä kurainen koira takapenkillä houkuttele ajatuksena. Stay Fresh lemmikkipyyhkeitä kannattaa pitää autossa ja kotona. Kostea pyyhe poistaa irtolian, irtokarvan ja hajut nopeasti ja kätevästi.

Toinen vedetön vaihtoehto on Stay Fresh vaahtopesu. Se puhdistaa, hoitaa ja raikastaa, mutta sitä ei tarvitse huuhdella pois: pyyhekuivaus riittää!

Joskus koira kaipaa kyllä ihan kunnollistakin vesipesua. Valikoimastamme löydät Bob Martin Stay Fresh -shampoot joista löytyy varmasti sopiva tuote kaikenlaisille turkeille:
Stay Fresh Original sopii kaikille koirille
Stay Fresh Medicated koirille, joilla on kuiva iho
Stay Fresh 2in1 pitkälle turkille

- Käytä kädenlämpöistä vettä
- Varmista, ettei koiran silmiin tai korviin mene vettä tai shampoota
- Huuhtele koiran turkki aina huolellisesti
- Pidä koira pesun jälkeen lämpimässä jotta se ei vilustu

Tuulisella, aurinkoisella ilmalla ilmassa voi olla katupölyä. Meillä ihmisillä saattaa sen takia olla tukkoinen nenä, kirvelevät silmät ja hampaissakin narskahdella. Koiralla voi olla ihan sama ongelma! Ne liikkuvat vielä lähempänä maan pintaa ja asvalttia ja kaikenlaista pölyä kulkeutuu niidenkin silmiin ja nenään. Bob Martin Korva- ja silmäpyyhkeillä puhdistat lemmikkisi silmät turvallisesti vaikka jokaisen ulkoilukerran jälkeen. Pyyhkeissä on mietoa, eläimille sopivaa puhdistusainetta joka ehkäisee myös pinttymiä ja tulehduksia.

Yksi varma kevään merkki lirisevän veden ja pihassa kukkivien krookusten lisäksi on jokaiselle lemmikin omistajalle tuttu: talvikarva alkaa vaihtua keveämmäksi kesäkarvaksi. Jos kissan tai koiran iho kutisee kovasti tai karva on talven jäljiltä vähän huonokuntoinen, kannattaa lemmikille antaa Moalt&Coat -kuuri. Moult&coat-öljy kosteuttaa ihoa, vähentää kutinaa ja raapimista ja edesauttaa uuden, terveen ja hyväkuntoisen karvan kasvua. Se sisältää myös A-, D- ja E-vitamiinia.

Karvanvaihtoaikaan vinkki:
Harjaa kissa tai koira ulkona. Koti pysyy siistimpänä ja irtokarvan voit ripustella vaikkapa kuusen oksiin linnuille pesäntekotarpeiksi!

Kaikki tässä mainitut tuotteet saat nyt tarjoushinnoin, tervetuloa ostoksille! Ennakkoon maksetut paketit toimitamme pakettiautomaatteihin mahdollisuuksien mukaan.

Mukavia keväisiä ulkoiluhetkiä ja kesän odotusta sinulle ja lemmikillesi!

P.S. Moneen perheeseen on näin keväällä tulossa, tai ehkä tullutkin jo, koiranpentu. Pienille naskalihampaille tarjoamme maukkaat ja turvalliset puruluut myös tarjoushintaan!maukkaat ja turvalliset puruluut

Tassu Muut artikkelit teemasta kevät

Aiheeen tuotteita

Dog&Co makuluu 17 cm

Dog&Co makuluu 17 cm
9.60
◉ Heti varastosta

Bob Martin Puppy Shampoo 300 ml

Bob Martin Puppy Shampoo 300 ml
7.70
◉ Heti varastosta

Lue artikkeli aiheesta Kevät on jo ovella!

Lemmikille.com / Delivet Oy | Viilaajankatu 5, 15520 Lahti | P. 010 3961800 (ma-to 9-16) | Y1569430-8
| Yritysinfo | Toimitusehdot | Maksutavat | Ota yhteyttä | GDPR tietosuojalausunto