Tassu Kaikki teemat

Aurinko lämmittää, menojalkaa vipattaa!

Artikkelikuva

Kesällä tulee aina reissattua ja joskus lemmikkikin pääsee matkaan mukaan. Matkailu on mukavaa, kun on varustautunut oikein ja muistaa pitää taukoja automatkalla. 
Olemme koonneet tämän kuun tuotteiksi juuri niitä tuotteita, jotka helpottavat kesäelämää.

Paljon uivalle koiralle suosittelemme kesäshampooksi Vetzyme Tervashampoota. Sillä antiseptinen vaikutus ja se vähentää myös kutiamista. Suosittelemme shampoota erityisesti pitkä- ja paksuturkkisten uimarikoirien kesäshampooksi. Jos koirsi iho kuivuu ja hilseilee helposti, kannattaa kokeilla myös Bob Martinin Stay Fresh Medicated shampoota ja Vetzyme Moalt&Coat ravintoöljyä.

Maakoukun avulla koira on helppo kiinnittää väliaikaisesti esim. retkellä, näyttelyreissulla tai vieraisilla.

Ensiapulaukku kannattaa pitää matkassa varsinkin silloin, kun lääkäriin on pitkä matka. Ensiapulaukusta löytyy apu mm. haavojen ja ruhjeiden ensihoitoon.

Onko lemmikkisi levoton automatkoilla? Kokeile Vetzyme Stay Calm -öljyä. Rasvahappovalmiste sisältää kamomillaa, inkivääriä ja valeriaanaa, jotka rauhoittavat luonnollisella tavalla ja turvallisesti levottoman kumppanisi. 

Muista myös, että koiralla tai kissalla jano yllättää helposti kuumassa autossa ja raikasta vettä kannattaa pitää aina matkassa. Matkajuomapullo on kätevä silloin, kun pysähtyminen syystä tai toisesta on hankalaa tai mahdotonta. Retkelle voi ottaa mukaan kevyen, kankaasta valmistetun matkajuomakupin joka ei vie paljoa tilaa.

Joskus reissussa rähjääntyy, lemmikkipyyhkeet pelastavat tilanteen! Laventelintuoksuiset pyyhkeet poistavat likaa, irtonaisia karvoja ja hajuja ilman vettä tai huuhtelua ja uudelleensulkeutuvan tarraläpän alla pyyhkeet säilyvät kosteina. Myös turkkiin suihkutettava Bob Martin Stay Fresh Vaahtopesu on kätevä silloin, kun varsinainen shampoopesu on hankala.

VINKKI: Makuutyynyt ovat käteviä matkakumppaneita: autossa ne suojaavat penkkiä ja vieraisilla ne toimivat koiran omana, tuttuna ja turvallisena lepopaikkana. Tutustu makuualustoihin täällä:
MAKUUALUSTAT

Kissan kanssa matkaillessa kuljetuskoppa on ihan ehdoton! Jotkut kissat suostuvat matkustamaan myös turvavaljaissa. Jos tiedät, että kuljetat kissaa paljon autossa, se kannattaa totuttaa joko kuljetuskoppaan tai turvavaljaisiin heti pennusta asti.
KOIRALLE KULJETUSKOPAT, HÄKIT JA TURVAVYÖT
KISSAN KULJETUSKOPAT JA TURVAVALJAAT

Lemmikille.com toivottaa kaikille mukavia ja turvallisia kesäreissuja!

Tassu Muut artikkelit teemasta Matkustus lemmikkien kanssa

Aiheeen tuotteita

Hurtta Pro matkajuomakuppi

Hurtta Pro matkajuomakuppi
25.90
◉ Heti varastosta

Lue artikkeli aiheesta Aurinko lämmittää, menojalkaa vipattaa!

Lemmikille.com / Delivet Oy | Viilaajankatu 5, 15520 Lahti | P. 010 3961800 (ma-to 9-16) | Y1569430-8
| Yritysinfo | Toimitusehdot | Maksutavat | Ota yhteyttä | GDPR tietosuojalausunto