Tassu Kaikki teemat

Kevät ja kura

Artikkelikuva

Keväällä lumet sulavat vauhdilla ja aurinko paistaa, mikäs sen mukavampaa. Koiran kanssa on mukava käydä vähän pidemmilläkin lenkeillä valoisina kevätiltoina.

Kuralätäköt ja hiekkaiset lumipenkat houkuttelevat lemmikkiä nuuskimaan lumen alta paljastuvia, uusia tuoksuja ja kotiin tullessa sitten ollaan sen näköisiäkin. Joskus lenkille tai koirapuistoon on lähdetty autolla, eikä kurainen koira takapenkillä houkuttele ajatuksena. Stay Fresh lemmikkipyyhkeitä kannattaa pitää autossa ja kotona. Niillä on nopea puuhkäistä koirasta pahimmat ravat, roskat ja hajut pois. Toinen vedetön vaihtoehto on Stay Fresh vaahtopesu. Se puhdistaa, hoitaa ja raikastaa, mutta sitä ei tarvitse huuhdella pois: pyyhekuivaus riittää!

Joskus koira kaipaa kyllä ihan kunnollistakin vesipesua. Valikoimastamme löydät Bob Martin Stay Fresh -shampoot joista löytyy varmasti sopiva tuote kaikenlaisille turkeille.

Vinkit pesuun:
- Kastele koiran turkki hyvin kädenlämpöisellä vedellä ja hiero shampoo koko turkkiin. Kasvot voit pyyhkiä shampooveteen kostutetulla pyyhkeellä.
- Varmista, ettei koiran silmiin tai korviin mene vettä tai shampoota.
- Huuhtele koiran turkki aina huolellisesti. Erityisen tarkkana kannattaa olla haarojen, kainaloiden ja varpaanvälien kanssa.
- Puristele liika vesi turkista ja kuivaa koira huolellisesti. Pitkäkarvaisten koirien turkki kannattaa kammata ja selvittää kosteana.
- Pidä koira pesun jälkeen lämpimässä jotta se ei vilustu.

Älä käytä koiran pesuun ihmisille tarkoitettuja shampoita. Niissä on usein paljon koiran ihoa ärsyttäviä lisäaineita, eikä niiden pH ole koiralle sopiva.

Mikrokuituinen Trixie kuivauskäsine helpottaa kainaloiden ja muiden ahtaiden paikkojen kuivaamista, pikkukoiran sillä kuivaa hetkessä kokonaan!

Tuulisella, aurinkoisella ilmalla ilmassa on katupölyä. Meillä ihmisillä saattaa sen takia olla tukkoinen nenä, kirvelevät silmät ja hampaissakin saattaa narskahdella. Koiralla voi olla ihan sama ongelma! Ne liikkuvat vielä lähempänä maan pintaa ja asvalttia, rengaspölyä ja mm. jarruista ja kytkimistä irronnutta metallipölyä kulkeutuu niidenkin silmiin ja nenään. Bob Martin Korva- ja silmäpyyhkeillä puhdistat lemmikkisi silmät turvallisesti vaikka jokaisen ulkoilukerran jälkeen. Pyyhkeissä on mietoa, eläimille sopivaa puhdistusainetta joka myös ehkäisee pinttymiä ja tulehduksia.

Yksi varma kevään merkki lirisevän veden ja pihassa kukkivien krookusten lisäksi on jokaiselle lemmikin omistajalle tuttu: talvikarva alkaa vaihtua keveämmäksi kesäkarvaksi. Jos kissan tai koiran iho kutisee kovasti tai karva on talven jäljiltä vähän huonokuntoinen, kannattaa lemmikille antaa Moalt&Coat -kuuri. Moult&coat-öljy kosteuttaa ihoa, vähentää kutinaa ja raapimista ja edesauttaa uuden, terveen ja hyväkuntoisen karvan kasvua. Se sisältää myös A-, D- ja E-vitamiinia.

Tassu Muut artikkelit teemasta Kevät

Aiheeen tuotteita

Trixie Pentushampoo 250 ml

Trixie Pentushampoo 250 ml
4.20
◉ Heti varastosta

BM Stay Fresh Medicated 250 ml

BM Stay Fresh Medicated 250 ml
7.90
◉ Heti varastosta

Lue artikkeli aiheesta Kevät ja kura

Lemmikille.com / Delivet Oy | Viilaajankatu 5, 15520 Lahti | P. 010 3961800 (ma-to 9-16) | Y1569430-8
| Yritysinfo | Toimitusehdot | Maksutavat | Ota yhteyttä | GDPR tietosuojalausunto