PeeWee EcoMinor -pellettivessa

Uusi muotoilu, uudet värit!41.00

PeeWee-pellettivessaan kissan on helppo mennä matalan reunan yli. Korotettu takaseinä ja sisään käännetyt reunat pitävät pelletit kuitenkin laitojen sisällä vaikka olisi innokaskin kuopsuttelija asialla!
Valitse omasi kolmesta tyylikkäästä väristä!
Mitat: 56 x 39 x 27,5 cm
Valitse väri:

Ominaisuudet
PeeWee-kissanvessa on kaksiosainen: ylemmän osan pohjana on ritilä. Tähän osaan laitetaan pellettikuiviketta merkkiin saakka (n. 2 cm)
Kissan pissatessa n. 90% nesteestä menee ritilän läpi alempaan osaan.
Ylemmän osan pellettikuivike imee lopun nesteen itseensä ja muuttuu kostuessaan sahanpuruksi.
Kissan kuopiessa vessaa, sahanpuru putoaa ritilän läpi alempaan osaan, joka on helppo tyhjentää ja pestä erikseen.
Ylemmässä osassa on aina kuivaa, havuntuoksuista pellettikuiviketta.
Kissan tassut pysyvät kuivina, eikä kivipölyä tms. kulkeudu muualle asuntoon.
-Hajuton
-Taloudellinen
-Hygieeninen
-Pölytön
-Luontoystävällinen
Patentoitu. Valmistettu Ruotsissa.

Lue lisää aiheesta Millainen on hyvä kissanvessa?
Tuotekommentit
Arvostelut:

5/5
Aivan paras vessa tämä! Ennen oli tavallista hiekkaa ja kaverin suosituksesta ajattelin kokeilla puupellettejä. Ensin kissa oli vähän että hä, mutta sitten tottui ja nyt menee hiekkaa paljon vähemmän ja haisut pysyy poissa. Suosittelen! - Taru ja Monni-kissa,

5/5
Hei, paljon kiitoksia nopeasta lähetyksestä sekä aivan loistavasta tuotteesta! Kissa otti heti vessan omakseen ja pelletit ei enää tosiaan leviä minnekään.
Olemme erittäin tyytyväisiä! - Päivi Tuulia Liias

5/5
Näppärän kokoinen vessa. - H.M. Loviisa

5/5
Meillä oli aluksi aivan tavalliset vessat mutta kun vaihtoi PeeWeehen niin pelletinkin käyttömäärä puolittui samantien. En kokenut tavan vessallakaan mitään negatiivista tuon pelletin kanssa - noviisi

5/5
Puupelletit meilläkin käytössä ja tyytyväinen olen ja ilmeisen tyytyväisiä ovat kolme käyttäjääkin. PeeWee-vessa säästää pellettejä todella paljon, suosittelen hommaamaan. (jos et jo ole hommannut). - Snowfox

5/5
Piti vain tulla kertomaan, että meillä ainakaan tuo pentu ei ole vierastanut pellettejä laisinkaan näinä öö neljänä päivänä mitä on ollut. Ja täytyy kyllä kehua, että on muuten erittäin kätsä systeemi näin niin kuin siivoojan (ja hiekan hajua vihaavan) kannalta! - Vippis

Lähetyskulu
8 € (Huomaa, että saat haluamasi määrän tuotetta yhdellä toimituskululla!)

Kissan sairaudet

Artikkeli käsittelee kissan erilaisia sairauksia ja tauteja, niiden hoitoa ja ennaltaehkäisyä.

Kissan elämää

Yleistä kissoista ja niiden hoitamisesta.

Kissan lisääntyminen

Kissojen kiima-aika on mielenkiintoista aikaa. Mitä pentujen hankkimisessa ohn syytä ottaa huomioon.

Kissojen luovutusikä, uusi suositus

Kissan (ja minkä tahansa eläimen) tasapainoisen kehityksen kannalta tärkeintä aikaa on pentuaika. Tästä syystä kissojen suositeltua luovutusikää onkin nyt nostettu.

Kissat, vesi ja uiminen

Yleinen käsitys on, että kissat suorastaan vihaavat vettä, mutta jotkut saattavat pitää jopa uimisesta! Kissojen suhtautuminen veteen, kuten moneen muuhunkin asiaan, on yksilö- ja rotukohtaista.

Miksi puupelletti on hyvä kissanhiekka

Kissanhiekka on tärkeä osa kissan hyvinvointia, sillä se mahdollistaa kissan luonnollisen tarpeiden tekemisen sisätiloissa. Kissanhiekkaa on saatavilla monenlaisia, ja jokaisella hiekkatyypillä on omat erityispiirteensä.

Erilaiset kissanhiekat

Kissanhiekka on tärkeä osa kissan hyvinvointia, sillä se mahdollistaa kissan luonnollisen tarpeiden tekemisen sisätiloissa. Kissanhiekkaa on saatavilla monenlaisia, ja jokaisella hiekkatyypillä on omat erityispiirteensä.

Tutustu tuotteeseen
PeeWee EcoMinor -pellettivessa