Kissanvessan raikastinlaite Deodorizer

Poistaa epämiellyttävät hajutTarjous 39.00 € (norm. 49.00)

Jos et pidä kissanvessan hajusta, voit hankkia ladattavan, negatiivisia ioneja tuottavan raikastimen kissanvessan yhteyteen. Raikasta, puhdasta ja bakteerivapaata.


Ominaisuudet
Lataustapa: USB-laturista (puhelinlaturi, tietokone...) Käyttöjännite: 5V · Akku: 4400mAh · Latausaika: n. 8 tuntia · Käyttöaika: Jopa 15 vrk · Äänitaso: n. 20 dB · Kiinnitys: Kaksipuoleinen tarra (mukana)
Tuotekommentit

1. Negatiiviset ionit voivat hapettaa ja hajottaa ammoniakkia, rikkivetyä ja muita hajukomponentteja tietyssä tilassa; se estää hajut lähteestä. Deodorizer voi saavuttaa jopa 80 % hajunpoistotehon kokeellisten tulosten mukaan.

2. Kuten edellä mainittiin, Deordorizerissamme on negatiivisten ionien generaattori, joka voi ionisoida happimolekyylin negatiiviseksi ioniksi. Negatiiviset ionit voivat kiinnittyä ilmassa oleviin hiukkasiin, kuten pölyyn, siitepölyyn, savuun ja hilseeseen, jolloin ne putoavat ilmasta.

3. Verrattuna muihin sterilointi- ja hajunpoistomenetelmiin, Deodorizer on ympäristöystävällisempi, koska se ei vapauta kemiallisia suihkeita tai nesteitä. Desinfiointi- ja hapetusprosessissa ylimääräiset happiatomit yhdistyvät molekyylihapeksi 30 minuutin kuluttua ilman jäämiä.

4. Deodorisaattorin sisäänrakennettu akun kapasiteetti ylittää 4000mHA, mikä kestää jopa 15 päivää yhdellä latauksella ja se tarvitsee ladata vain noin 2 kertaa kuukaudessa ilman lisäkäyttöä ja huoltoa.

5. Tutkimus- ja kehitystiimin useiden kokeiden jälkeen Deodorizer toimii nyt hiljaisella äänellä, jota ihmiset tuskin havaitsevat, ja se toimii ilman ylimääräistä melua.

Pakkaussisältö
Raikastinlaite, USB-latausjohto, suomen- ja englanninkielinen käyttöohje
Lähetyskulu
8 € (Huomaa, että saat haluamasi määrän tuotetta yhdellä toimituskululla!)

Sopivasti nyt tarjouksessa...
Kissanvessan raikastinlaite Deodorizer
Saatavana heti Lahden varastosta.

Lemmikille.com / Delivet Oy | Viilaajankatu 5, 15520 Lahti | P. 010 3961800 (ma-to 9-16) | Y1569430-8
| Yritysinfo | Toimitusehdot | Maksutavat | Ota yhteyttä | GDPR tietosuojalausunto