LickiMat® Playdate Aktivointimatto | Lemmikille.com

Hinta 9.90 €

LickiMat® Playdate Aktivointimatto

Tylsistymistä ja hotkimista vastaan!

Aktivointimatto vähentää lemmikkisi levottomuutta, pitkästymistä ja ahdistusta. Se auttaa osaltaan pitämään huolta myös lemmikkisi suun ja ruoansulatuksen terveydestä. Tarjoa alustalta normaali ateria tai herkkuja. Sopii myös kissoille. Vihreä

Ominaisuudet
LickiMat® rauhoittaa lemmikkiäsi
Nuoleminen vapauttaa koirilla ja kissoilla endorfiineja jotka rauhoittavat ja lohduttavat niitä. Anna lemmikille herkkumatto nuoltavaksi kun tiedät sen stressaantuvan.
• Eläinlääkärikäynti
• Yksinjääminen
• Kynsienleikkuu
• Ukkonen
• Ilotulitus

LickiMat® sopii koirille ja kissoille. Voit laittaa sille mitä tahansa lemmikillesi sopivaa herkkua tai tavallista ruokaa. Kun kissa tai koira nuolee ja syö hitaammin, myös tavallinen ruoka maistuu paremmalta.

LickiMat® auttaa pitämään huolta lemmikkisi suun ja ruoansulatuksen terveydestä: nuoleminen aktivoi lemmikkisi syljeneritystä ja maton kuviointi puolestaan poistaa kielen bakteeripeitettä. Lemmikkisi hengitys haisee myös paremmalta.

LickiMat® on hyvä vaihtoehto ahmimisenestokupeille pienien koirarotujen kohdalla. Myös suurille koirille voi matolta tarjota ainakin osan ateriasta.

LickiMat® kestää mikroaaltouunin ja pakastamisen. Kun koiranpentu saa hampaita, jäinen herkutteluhetki helpottaa ikenien kutinaa.

Muista valvoa lemmikkiäsi ensimmäisillä kerroilla kunnes olet varma, että se ei ryhdy pureskelemaan tai syö itse mattoa.

Koko 20 x 20
Myrkytön, valmistettu elintavikekäyttöön soveltuvasta kumista, ei sisällä silikonia.
Eläinlääkärien kehittämä.
Valmistettu Autraliassa.
Lähetyskulu
6 € (Huomaa, että saat haluamasi määrän tuotetta yhdellä toimituskululla!)
Klikkaa tarjoukset
Mainos