TraxPet Koiran GPS-seurantalaite

Ilmainen käyttö ja mobiiliaplikaatio39.00

Helppokäyttöinen koiran tai kissan seurantalaite, jolla voidaan jatkuvasti seurata reaaliajassa, missä lemmikkisi on ja missä se liikkuu - voit välttää lemmikin katoamisen tai varkauden. Toimii ilmaisen 365GPS -sovelluksen kanssa - yksinkertainen asennus yhdistää seurantalaitteen 365GPS-sovellukseen, jotta voit seurata karvaisen ystäväsi jokaista vaihetta reaaliajassa älylaitteellasi.


Ominaisuudet
Materiaali: ABS-muovi ja nylon (hihna) · Lataustapa: USB · Akku: Sisäinen Litium akku 800 mAh · Tuetut mobiilijärjestelmät: Android, iOs · Sijainti: GPS/AGPS/WiFi/LBS · Tuetut taajuudet: 850/900/1800/1900 MHz · Reaaliaikainen sijainto, historia, alhaisen varauksen varoitus, aluerajoitukset
Tuotekommentit

Ei avaus- eikä kuukausimaksua. Käytä tätä koiran GPS-seurantalaitetta nähdäksesi, missä koirasi on ja on ollut. Käyttöliittymä on englanninkielinen.

Koiran gps-seurantalaite on kompakti ja luotettava laite. Kiinteä ja kestävä, roiskevedenpitävä. Koiran seurantatunniste saa virtansa sisäisestä, ladattavasta akusta, jolla on erittäin pitkä valmiusaika.

Hihnassa on heijastava tassuaihe - helpompi löytää koirasi pimeässä ja hämärässä. Ja se voi kiinnittää pimeässä ajoneuvon tai pyöräilijän huomion, pitäen näin koirasi turvassa yöllisillä seikkailuillaan.

Säädettävä hihna on helppo leikata haluttuun pituuteen sopimaan täydellisesti koirasi kaulan ympärille. Sopii pienille, keskikokoisille ja suurille koirille tai kissoille. Hihna on valmistettu korkealaatuisesta nailonista ja on kestävä.

Pakkaussisältö
Paikannin, suojakuori kumia, kaulahihna, USB-latausjohto, manuaali (suomi,englanti)
Lähetyskulu
7 € (Huomaa, että saat haluamasi määrän tuotetta yhdellä toimituskululla!)

Uutuustuote!
Saatavana heti Lahden varastosta.

Lemmikille.com / Delivet Oy | Viilaajankatu 5, 15520 Lahti | P. 010 3961800 (ma-to 9-16) | Y1569430-8
| Yritysinfo | Toimitusehdot | Maksutavat | Ota yhteyttä | GDPR tietosuojalausunto