Barkstop Spray II E -haukkupanta | Lemmikille.com

Hinta 59.00 €

Barkstop Spray II E -suihkepanta

Lempeä mutta tehokas - Uusi versio!

Hirvittävätkö sitruunapantojen hinnat?
Barkstop Spray II E on yksi markkinoiden edullisimmista suihkepannoista.
Tilaa Barkstop Spray II E-suihkepanta verkkokaupastamme. Saat sen lyhyellä toimitusajalla ja mukana tulee tietysti selkeä, suomenkielinen käyttöohje.
Huom! Tilaa täyttöpulloja samalla, toimitushinta ei nouse!


Tuote ei ole aktiivinen
Ominaisuudet
Säädettävä panta - pannan pituus 38-56 cm. Paino pariston kanssa n. 80g. Mukana suomenkielinen käyttöopas, täyttöpullo, panta ja ensiparisto 4LR44. 6 kuukauden takuu.Pienelle koiralle soveltuva vaihtoehto on Canicalm Spray
Tuotekommentit
Laitteen teho perustuu siihen, että koira havaitsee suihkeen kaikilla viidellä aistilla: se näkee suihkeen, se kuulee äänen, koira tuntee suihkeen ja mikäli käytät sitruunaspraytä, se myös haistaa suihkeen.

Haukkuminen on yksi koiran tavoista kommunikoida. Anna koiran olla ilman pantaa tilanteissa joissa se ei normaalisti hauku ja silloin, kun sillä on lupa haukkua esim. leikkiessä ja muiden koirien kanssa seurustellessa. Pantaa ei tule käyttää koiralla 24/7; se aiheuttaa sille liikaa stressiä.

Älä käytä pantaa sairaalla koiralla tai jos koiralla on vakavia käytöshäiriöitä. Näissä tapauksissa pannan käytöstä on hyvä keskustella eläinlääkärin tai koulutusammattilaisen kanssa.
Pakkaussisältö
Suihkepanta, täyttöpullo, kaulanauha, paristo 4LR44, suomenkielinen käyttöopas
Lähetyskulu
6 € (Huomaa, että saat haluamasi määrän tuotetta yhdellä toimituskululla!)
Klikkaa tarjoukset
Mainos