Turvakerroin Koiraturva

Pelkäätkö joskus koirasi turvallisuuden puolesta?33.50

Ota avuksi Koiraturva-suihke! Se on tarkoitettu tilanteisiin joissa koirasi, tai oma turvallisuutesi on uhattuna vieraan koiran hyökätessä.
Suihkeen vaikuttava aine on menthol, joka ei vahingoita vierasta koiraa, mutta vaikuttaa sen tunto- ja hajuaistiin niin, että koiran on keskeytettävä hyökkäys.
Turvaa itsesi ja lemmikkisi lenkillä, koirapuistossa tai missä tahansa muualla, jossa vieras koira käyttäytyy uhkaavasti tai hallitsemattomasti.


Tuotekommentit
KÄYTTÖOHJE:
Suihke on heti käyttövalmis. Suuntaa suihke hyökkäävään koiraan jo mahdollisimman etäältä niin, että koiralla on mahdollisuus paeta tilanteesta jo ennen kuin lähikontaktiin on tultu.
Arvostelut:

5/5
Maailman paras keksintö. Meillä päin muutama irtokoira joiden omistajia ei saada kuriin... - Seija

5/5
En ole onneksi joutunut käyttämään (vielä), mutta tämä taskussa kun on, ei tarvi stressata niin paljoa että mitä vastaan tulee. - Janica, LPR

5/5
Ammatinkin puolesta pidän aina mukana kun joudun työssä menemään vieraisiin pihoihin ja siellä koirat irrallaan. Niistä ei aina tiedä. - Reijo, Jkylä

Lähetyskulu
6 € (Huomaa, että saat haluamasi määrän tuotetta yhdellä toimituskululla!)

Miten kohdata irtokoira

Vaikka laissa yksiselitteisesti velvoitetaan pitämään koira kiinni taajamissa ja muilla yleisillä paikoilla, irrallaan olevia koiria tulee joskus vastaan.

Koiran aggressiivisuus, aggressiivinen koira

Artikkelissa käsitellään koiran agressiivisuuden syitä ja ratkaisumalleja.

Tutustu tuotteeseen
Turvakerroin Koiraturva
Hyvät arvostelut!
Saatavana heti Lahden varastosta.