Lemmikille.com | Tuotteita kissoille ja koirille

Hinta 0.00 €

Symppis KARKOTEPANTA kissalle

Suoja koko kesäksi

Punkki- ja hyönteiskarkotepanta antaa kattavan suojan kissalle n. 2 viikkoa kaulaan asettamisen jälkeen. Karkotepannan tehokas käyttöaika n. 4

TUKES FI rekisteröintinumero: 30330/11


Tuote ei ole aktiivinen
Ominaisuudet
Symppis-karkotteet ovat markkinoilla ensimmäiset karkotteet, joiden teho perustuu luonnon omaan tehoaineeseen - geranioli - ja jotka ovat saaneet hyväksynnän Suomen turvallisuus- ja kemikaalivirastolta (TUKES) biosididirektiivin mukaisesti käytettäväksi ihmisillä ja lemmikkieläimillä. Tuotteet valmistaa ranskalainen AB7 Industries ja pakkauksissa käytetään CLP-asetuksen mukaisia pakkausmerkintöjä jotka ovat pakollisia kaikille 1.6.2015 alkaen.
Kommentit
MITÄ ON GERANIOLI?
Geranioli löydettiin alunperin vuonna 1999 U.S.A:ssa, jossa Kalifornian yliopiston entomologi Jerry Butler tutki lähes 4000 yhdistettä 15 vuoden aikana, ennen kuin hän löysi luonnosta kasvien erittämän luonnollisen karkoteaineen. Geranioli on U.S.A.:n ympäristöturvallisuusviraston (Environmental Protection Agency) hyväksymä turvallinen GRAS raaka-aine (Generally Recognized As Safe). Poikkeuksellisesti geranioli ei aiheuta haittaa edes vesieliöille.
Kemikaalilainsäädännössä geranioli tunnetaan seuraavasti: trans-3,7-dimetyyliokta-2,6-dien-1-oli, eli C10H18O. Yleisimmin käytetään tunnusta: CAS 106-24-1.
Geranioli esiintyy pääraaka-aineena esim. ruusuöljyssä ja tuoksultaan se muistuttaakin hiukan ruusua. Väriltään se on vaalean keltaista. Se on veteen liukenematonta ja käyttöturvallisuutensa johdosta sitä käytetään teollisuudessa jopa maun parantajana!
Symppis- karkotteissa käytetty geranioli on ainoa viranomaisten hyväksymä luonnollinen karkoteraaka-aine Suomessa joka ei ole myrkyllistä vesieliöillekään.
Klikkaa tarjoukset
Mainos