3 x Vetzyme Flexible Joint nivelille 90 kpl | Lemmikille.com
-33%

36.80 (norm. 55.20)

3 x Vetzyme Flexible Joint nivelille 90 kpl

Riittää jopa vuodeksi!

Kärsiikö lemmikkisi nivel- tai jännevaivoista? Kokeile Flexible Jointia!
Glukosamiini auttaa pitämään nivelet ja rustot joustavina ja kestävinä. Suosittelemme tablettia erityisesti ikääntyville koirille, koirille, joilla jo on nivelongelmia tai suurille roduille, joille niitä todennäköisesti kehittyy
Ei suositella pitkäaikaiseen käyttöön, mikäli koiralla on kohonnut verensokeri tai diabetes.


Ominaisuudet
Vaikuttavat aineet: glukosamiini (200 mg/tabletti), kalaöljy 125 mg/tabletti).

Annostelu/pv painon mukaan: 5-12 kg : 1/2 tabl, 22-33 kg : 1 tabl, 34-46 kg : 1 1/2 tabl, 46 kg + : 2 tabl.

Koostumus: panimohiiva, kalaöljy, glukosamiini-sulfaatti, dikalsiumfosfaatti, kalsiumkarbonaatti, silikonidioksidi, kana-aromi, tiamiini, kalsiumpantotenaatti, nikotiinihappo, pyridioksiini, magnesiumsteariitti, savuaromi, riboflaviini, E-vitamiini, foolihappo, syanokobalamiini.

Glukosamiini on nivelten, rustojen ja selän välilevyjen sekä nivelnesteen rakenneosa. Se on tärkein tekijä rustojen joustavuuden ja kestävyyden kannalta. Vanhetessa sidekudoksen glukosamiini vähenee ja rustot ohenevat, niihin syntyy pieniä koloja, reikiä ja halkeamia. Rusto rappeutuu ja nivel alkaa oireilla. Nauttimalla glukosamiinia suun kautta nivelten rappeutumista voidaan sekä ehkäistä, että hoitaa.

Lue lisää aiheesta:

Ikääntyvä lemmikki
Koiran ja kissan nivelvaivat
Kommentit
Vaikuttava aine, glukosamiini, on kehon oma, luonnollinen aminosokeri, jolla on tärkeä tehtävä sidekudoksen, esim. rustojen, kehityksessä.
Päivittäinen ravinto ei sisällä juurikaan glukosamiinia ja lisääntynyttä tarvetta voidaan täydentää glukosamiini-valmisteella.

Glukosamiini
-estää rustovaurioita
-edistää terveen kudoksen säilymistä
-takaa lihasten, jänteiden ja nivelsiteiden säilymisen terveinä

Kalaöljyt sisältävät omega3:a, DHA:ta ja EPA:a, jotka
-parantavat nivelten liikkuvuutta
-vähentävät näin kipua nivelissä
-ylläpitävät sydämen ja verenkierron terveyttä

"Meillä oli aikoinaan labukkatyttö, jolla oli melkoisen paha furunkuloosi. Antibioottikuureja syötiin vähän väliä ja kierre sen kun jatkui... Kerran lenkillä ollessani eräs boxerinomistaja kehotti kokeilemaan Vetzyme-nimisiä tabletteja. Enpä ollut uskoa todeksi, mutta nämä todella auttoivat, furunkuloosi talttui eikä enää tarvittu antibiootteja ainakaan tähän vaivaan. Kannattaa kokeilla, Vetzyme-purkin hinta on noin parinkympin tienoilla joten kokeilu ei rasita kukkaroa.." Reetu
Lähetyskulu
6 € (Huomaa, että saat haluamasi määrän tuotetta yhdellä toimituskululla!)
Klikkaa tarjoukset
Mainos