Lemmikille.com | Tuotteita kissoille ja koirille

Hinta 8.20 €

Vetzyme Dry Skin -tabletti 30kpl

Helokkiöljyä kuivalle iholle

Kärsiikö koirasi kuivasta, kutiavasta ihosta? Dry Skin-tablettien säännöllinen käyttö vähentää iho-ongelmia ja niiden uusiutumista. Helokkiöljy vähentää allergisia iho-oireita ja kutinaa.
Valmiste sopii myös herkkäihoisille pennuille ravintolisäksi.


Tuote ei ole aktiivinen
Ominaisuudet
Koostumus: Kuiva panimohiiva, spraykuivattu helokkiöljy, dikalsium fosfaatti, klsium-karbonaatti, silikoni-dioksidi, kana-aromi, tiamiini-hydrokloridi, magnesium-stearaatti, kalsium-pantotenaatti, nikotiinihappo, pyridioksiini-hydrokloridi, savuaromi, riboflaviini, E-vitamiini-preparaatti, foolihappo, syanokobalamiini.

Annostus: Koiran paino 5-21 kg : ½ tabl., 22-33 kg : 1 tabl., 34-46 kg : 1½ tabl., 46 kg + : 2 tabl.
Kommentit
Helokkiöljy sisältää runsaasti gammalinoleenihappoa (GLA), jota tarvitaan terveen ihon ja hormonitasapainon säilyttämiseksi. GLA:ta ei esiinny yleensä ravinnossa, vaan se syntyy elimistössä muutosprosessissa.
Antamalla lemmikille helokkiöljyä, voi varmistaa GLA:n saannin.

Vetzyme Dry Skin auttaa myös ehkäisemään iho-ongelmia, jos niitä on syytä pelätä esim. allergian tai rotuominaisuuksien vuoksi.
B-vitamiinit
-auttavat luovuttamaan energiaa lihaksistosta
-aikaansaavat kiiltävän, terveen turkin
-vähentävät hermostuneisuutta

1 tabletti sisältää 60 mg helokkijauhetta.
Annostus 0.5 – 2 tbl / päivä koiran koosta riippuen."...Ei ollut vaikutusta meidän neitien turkkiin..Öljyllä parempia tuloksia, siis ruokaöljyllä..", Marika, Savonlinna

"Maistuu. Iho tuntuu kimmoisammalta ja turkkikin paremmalta (toivottavasti ei kuulosta liian mainoksenomaiselta ;)", Kikka Porvoosta
Lähetyskulu
5 € (Huomaa, että saat haluamasi määrän tuotetta yhdellä toimituskululla!)
Klikkaa tarjoukset
Mainos