Trainer Spray Com -koulutuspanta | Lemmikille.com

Hinta 82.80 €

Trainer Spray -koulutuspanta kauko-ohj.

Avuksi koulutukseen, 7 eri komentotilaa

Kauko-ohjattava spray- ja äänikoulutuspanta on laite, jolla voit opettaa koiraasi pois ei-halutusta käytöksestä. Lempeä, tuoksuton spray on epämiellyttävä koiralle. Voidaaan käyttää myös kauko-ohjattuna haukkupantana.

Tuote ei ole aktiivinen
Ominaisuudet
Maksimietäisyys on noin 250 metriä (toimintaetäisyys vaihtelee seinien, maaston ja muiden olosuhteiden mukaan). Laite voi lähettää seitsemän eri ohjauskoodia koiralle: kolmenlaisia toimintaohjeita (äänet), kolmenlaisia varoituksen merkkejä (voimakas / keski / heikko - kolme eri asteista spray-suihketta), ja korkeamman tason koulutusohjeita Morse koodeina. Ne ohjataan seitsemällä eri painikkeella kaukosäätimestä.

Pannassa voidaan käyttää myös sitruunantuoksuista spraytä.

Panta-vastanotin toimii ladattavalla akulla (seinälaturi mukana) ja kaukosäädin 9 voltin neppariparistolla (mukana). Toimintalämpötila +2ºC~+45ºC. Hihnan pituus 38-58 cm. Suihkeosa kiinnitettävissä myös muihin kaulahihnoihin.
Kommentit
Jos koirasi esimerkiksi karkaa, varastaa ruokaa, kaivaa maata tai hyökkäilee ihmisiä kohti tms., voit tehdä koiralle selväksi, ettei käytös ole hyväksyttävää.

Toimintaperiaate:
Langaton kauko-ohjain ja vastaanotinpanta muodostavat parin, jolla voidaan tehokkaasti valvoa aggressiivisen koiran käytöstä ja vähentää yliaktiivisuutta.

Koulutuksen jälkeen koira ymmärtää komentoja paremmin, tietää, mitkä käyttäytymismallit ovat kiellettyjä ja mitkä palkitaan.
Pakkaussisältö
Vastaanotin-panta, kauko-ohjain (sis. 9V paristo), täyttöpullo, säiliö 2 kpl, seinälaturi, latausjohto, suomenkielinen käyttöopas.
Lähetyskulu
6 € (Huomaa, että saat haluamasi määrän tuotetta yhdellä toimituskululla!)
Klikkaa tarjoukset
Mainos