D.A.P. Feromonihaihdutin | Lemmikille.com

Hinta 45.30 €

ADAPTIL/D.A.P. Feromonihaihdutin

Luonnollinen ja helppokäyttöinen

ADAPTIL-haihdutinta (ent. D.A.P.) voidaan käyttää kaikissa koiralle stressiä aiheuttavissa tilanteissa kuten esim. uuteen kotiin muutettaessa, vieraassa paikassa hoidossa ollessa tai yksinoloon totutellessa. Laitetta voi käyttää myös ääniaralla koiralla ajoittain vaikkapa ukonilmalla tai ilotulitusten aikana.

Tuote ei ole aktiivinen
Ominaisuudet
Feromoni on haihduttimessa liuotettu parafiinipohjaiseen nesteeseen, joka lämmön vaikutuksesta leviää ympäröivään ilmaan. Haihdutin lämpiää, kun se kytketään pistorasiaan. Haihdutinta ei tule asettaa sohvan tai verhon taakse eikä kaapin alle, vaan sen tulee olla mahdollisimman esteettömällä paikalla, jotta feromoni pääsee vapaasti leviämään huoneilmaan. Tämä on tärkeätä myös siksi, että jotkut koirat ovat valmiita tekemään kaikkensa päästäkseen haihduttimen lähelle. Koska haihduttimen pohja-aine on parafiinijohdos, ei neste ole vaarallista. Vaikeasta hengityselinsairaudesta kuten astmasta kärsiville haihduttimen käyttöä ei kuitenkaan suositella. Haihdutin pitää kytkeä pystyasentoon, sillä muuten parafiini voi valua pullosta ja kärytä tai sotkea pintoja. Haihduttimessa oleva feromoni ei ole eristetty koirasta, vaan se on synteettisesti valmistettua yhdistettä, jolla on samanlainen vaikutus kuin alkuperäisellä feromonilla. Aika, jona ADAPTIL- haihdutinta olisi käytettävä, vaihtelee sen mukaan minkä tyyppinen ongelma koiralla on. Esimerkiksi koiralle, joka tuhoaa, haukkuu tai tekee tarpeensa sisälle omistajan ollessa poissa, on haihdutinta käytettävä vähintään 2 - 3 kuukauden ajan.
Kommentit
Nisäkäsnaaraat erittävät nisien välisen ihon talirauhasista hajuaineita eli feromoneja. Feromonit tyynnyttävät pentuja ja rohkaisevat uusissa ja pelottavissa tilanteissa ja tukevat niiden ensimmäisiä tutustumisyrityksiä ulkomaailmaan. Feromonin vaikutus säilyy aikuisellakin koiralla. ADAPTIL auttaa ehkäisemään pelkotiloja ja stressioireita pennuilla sekä aikuisilla koirilla.

"...", Outi, Espoo
Lähetyskulu
5 € (Huomaa, että saat haluamasi määrän tuotetta yhdellä toimituskululla!)
Klikkaa tarjoukset
Mainos