D.A.P. Feromonispray 60 ml | Lemmikille.com

Hinta 37.50 €

ADAPTIL/D.A.P. Feromonispray 60 ml

Kätevä kuljettaa mukana

ADAPTIL-suihketta (ent. D.A.P.) voit käyttää silloin, kun koira on hermostunut tai peloissaan esim. autossa tai muussa sellaisessa paikassa, jossa töpseliin laitettavan feromonihaihduttimen käyttö ei ole mahdollista.
Älä säilytä suihketta kesällä autossa.
Pullon sisältö riittää n. 400 painallukseen.
Käyttöohje kohdassa "lisätiedot".


Ominaisuudet
Suihkauta ADAPTIL-suihketta 8-10 suihkausta paikkaan tai tilaan (kuljetushäkki, auto, uusi koti, peti jne.) jossa koira oleskelee 15 minuuttia ennen kuin koira tuodaan paikalle. Suihkeen vaikutus kestää n. 1-2 tuntia, tosin jokainen koira reagoi yksilöllisesti. Käsittelyn voi uusia 1-2 tunnin kuluttua tai kun huomaat vaikutuksen heikkenevän.
Suihketta ei saa koskaan suihkuttaa suoraan koiraan tai sen naamaan!
Kaikilla eläinlajilla on niille omat, ominaiset feromonit ja ADAPTIL on tarkoitettu nimenomaan koirille. Se ei vaikuta muihin lemmikeihin tai ihmisiin.
Kommentit
Nisäkäsnaaraat erittävät nisien välisen ihon talirauhasista hajuaineita eli feromoneja. Feromonit tyynnyttävät pentuja ja rohkaisevat uusissa ja pelottavissa tilanteissa ja tukevat niiden ensimmäisiä tutustumisyrityksiä ulkomaailmaan. Feromonin vaikutus säilyy aikuisellakin koiralla. ADAPTIL auttaa ehkäisemään pelkotiloja ja stressioireita pennuilla sekä aikuisilla koirilla.

Tutkimuksessa, johon osallistui 32 koiraa, todettiin selkeää pelko-oireiden helpottuminen niillä koirilla, jotka matkustivat ADAPTIL-käsitellyssä autossa, verrattuna niihin koiriin, jotka matkustivat autossa, jossa valmistetta ei oltu käytetty. Yli puolet ADAPTIL-ryhmän koirista lakkasi oksentelemasta ja n. 50 % lopetti läähättämisen.

"Tämä on ollut aivan ehdoton tuote meillä koska mökillä ei ole sähköjä. Pitkät automatkatkin ovat helpottuneet sprayn avulla" Tiina, Hämeenlinna
Lähetyskulu
5 € (Huomaa, että saat haluamasi määrän tuotetta yhdellä toimituskululla!)
Klikkaa tarjoukset
Mainos